Home » (Voorlopig) laatste keer

(Voorlopig) laatste keer mantra's zingen

 

1 mei 2017

 

Lieve mensen,

 

Degene die de vorige keer geweest zijn weten het al: dinsdag 9 mei is (voorlopig) de laatste keer mantra’s zingen.

De laatste tijd zijn er maar enkele deelnemers en dat valt dan ook nog samen met de prijsverhoging van de huur van de ruimte in het buurthuis.

Er is in het verleden al eerder een stille periode geweest, daarom heb ik het even afgewacht. Maar het is nu tijd om het af te ronden en open te staan voor wat komen gaat.

Wie weet wat op mijn pad komt, mocht ik het idee hebben dat het voor jullie ook interessant is, dan zal ik dat via mijn mailtjes zeker laten weten.  klik hier

 

Maar natuurlijk hoop ik jullie nog te zien volgende week dinsdag.

Of het groepje dan klein of groot is maakt niet uit, ik vind het fijn om het samen af te ronden.

Ik zeg zeker niet dat het voor altijd is, misschien dat ik over een poosje weer eens zal aftasten of er belangstelling voor is.

En mocht iemand een leuk idee hebben voor een eenmalig evenement ofzo, laat het me dan weten, wie weet kunnen we daar dan iets leuks mee doen.

 

Veel liefs van Anita.

 

 

Dankjewel voor alle avonden dat jullie samen met mij mantra's gezongen hebben.

Het heeft heel veel positieve energie in beweging gebracht.

 

10 november 2018

 

Tussen april 2011 en mei 2017 heb ik regelmatig mantra-avonden georganiseerd.

Het waren altijd fijne avonden, waarin verbinding en ont-moeten een belangrijke rol speelden in een sfeer van positieve energie.

Uit de vele mantra’s die ik in de loop der jaren ontdekt heb maakte ik dan een keuze en verzamelde ik de teksten, zodat we ze begeleid door de cd samen konden zingen en de klanken konden laten na-resoneren tijdens de stilte.

 

In mei 2017 heb ik ervoor gekozen om het even stil te leggen, met het idee dat er ongetwijfeld weer een tijd zal komen waarin ik het terug op zal pakken.

Die tijd is nu gekomen. Ik voel dat ik er aan toe ben om weer avonden te organiseren waarin ik de mantra’s die ik zelf steeds ben blijven zingen kan delen met anderen.

Het wachten was op het moment dat ik een geschikte ruimte zou vinden, of liever gezegd, dat de ruimte mij zou vinden. Ik wist dat het vanzelf op mijn pad zou komen, als ik maar vertrouwen heb.

 

Begin november ontmoette ik iemand die ik jaren geleden tegenkwam tijdens een workshop "De helende kracht van de stem" van Ditte de Muynck. Zij maakte op mijn een hele positieve indruk door haar liefdevolle uitstraling. Zo af en toe zagen we elkaar wel eens en dat voelde altijd weer goed, hoe kort het moment ook was.

Onze ontmoeting in november mondde echter uit in het voorstel om eens bij hen te komen kijken of de ruimte binnen hun spirituele centrum geschikt zou kunnen zijn voor het mantra's zingen. En dat ga ik binnenkort zeker doen!