Mantranita.jouwweb.nl
Home » Even pauze...

Even pauze…

 

19 november 2018

 

 

Tussen april 2011 en mei 2017 heb ik regelmatig mantra-avonden georganiseerd.
Het waren altijd fijne avonden in een sfeer van verbinding en positieve energie.

Uit de vele mantra’s die ik in de loop der jaren ontdekt heb maakte ik een keuze en verzamelde ik de teksten, deze zongen we dan samen, begeleid door de cd. Tijdens de stiltes tussen de mantra’s lieten we de klanken na-resoneren en de intentie ervan tot ons doordringen. 

In mei 2017 heb ik ervoor gekozen om het even stil te leggen, met het idee dat er ongetwijfeld weer een tijd zal komen waarin ik het terug op zal pakken.

Die tijd is nu gekomen. Ik voel dat ik er weer aan toe ben om avonden te organiseren waarin ik de mantra’s die ik zelf steeds ben blijven zingen kan delen met anderen.

Het wachten was op het moment dat ik een geschikte ruimte zou vinden, of liever gezegd, dat de ruimte mij zou vinden. Ik wist dat het vanzelf op mijn pad zou komen.

Begin november ontmoette ik iemand die ik jaren geleden tegenkwam tijdens een workshop "De helende kracht van de stem" van Ditte de Muynck. Zij is mij altijd bijgebleven door haar liefdevolle uitstraling. Zo af en toe zagen we elkaar wel eens en dat voelde altijd weer goed, hoe kort het moment ook was.

Onze ontmoeting in november mondde uit in het voorstel om eens bij hen te komen kijken of de ruimte binnen hun spirituele centrum geschikt zou kunnen zijn voor het mantra's zingen. En dat ga ik binnenkort zeker doen. En als het voor ons beiden goed voelt om daar mantra’s te zingen, zal ik het jullie laten weten.

Veel liefs van Anita.

 

Klik hier...

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb