Home » De Witte Vlinder

 

De Witte Vlinder

Begin februari 2014 heb ik een bezoekje gebracht aan Ria Vink. Zij heeft een praktijk, de Witte Vlinder, die gericht is op Reiki, Bach Bloesem Therapie en Hot Stone Massage http://www.reikipraktijkdewittevlinder.nl

Iemand vertelde mij dat zij een ruimte heeft waar zij activiteiten houdt zoals Reiki-oefenavonden en Mindfullness en dat ik voor het mantra’s zingen daarvan gebruik zou mogen maken. Ik werd hartelijk ontvangen en heb met haar afgesproken dat ik graag samen met de groep zou willen ervaren of we ons prettig voelen in die ruimte.

Omdat ik van de deelnemers hoorde dat zij erg positief zijn over de ruimte bij “De Witte Vlinder” en ik er zelf ook een goed gevoel bij heb, heb ik besloten om voortaan daar onze mantra-avonden te houden.

 

ROUTE:
Als je vanaf het westen, over de sluizen naar Terneuzen rijdt, ga je na de 3e brug rechtsaf (zie kaart hieronder).

Als je vanaf het zuiden Terneuzen inrijdt, kan je dat het beste via de Haarmanweg doen. Die volg je helemaal tot aan de sluizen, maar voordat je de eerste brug overgaat, sla je linksaf (bij Vermeulen’s jachtwerf).

Die weg volg je tot je net voorbij de blauwe loods van Jongeneel bent. Direct daarachter vind je de Witte Vlinder, op Schependijk 34. De toegangsdeur is rechts om het hoekje van de deur met het getal 34 erop. Doe niet je beste schoenen aan als het geregend heeft...